Flapdisc

Skrå

Skrå

Beskrivelse: Flapdisc anvendes primært til glatning af svejse- sømme samt afgratning af kanter. Den skrå flapdisc giver, i flere tilfælde, en mere behagelig arbejdsvinkel for operatøren. Vi lagerfører flapdisc i diameter 115 mm, 125 mm og 178 mm.

See all
SLTflex

SLTflex

Beskrivelse: Flapdisc SLTFlex, er en mere flexibel udgave af traditionelle flapdisc. På SLTFlex går støtte- pladen ikke helt ud til kanten af lamellerne, hvilket giver en meget mere flexibel og mindre aggresiv slibning. Meget velegnet til de lettere afgratningsopgaver.

See all
Plan

Plan

Beskrivelse: Flapdisc anvendes primært til glatning af svejse- sømme samt afgratning af kanter.

See all
SLTT

SLTT

Beskrivelse: Flapdisc SLTT fra den tyske producent LUKAS, er en unik videreudvikling af den traditionelle flapdisc. Den patenterede lamelform gør at der konstant er mest muligt slibelærred i arbejde, hvilket sikrer den hurtigste afgratning. Metalstøttepladen gør at skiven kan arbejde med maksimalt tryk.

See all
SLTV2

SLTV2

Beskrivelse: Flapdisc SLTV2 fra den tyske producent LUKAS, er en unik videreudvikling af den traditionelle flapdisc. Den patenterede lamelform gør at der konstant er mest muligt slibelærred i arbejde, hvilket sikrer den hurtigste afgratning.

See all
SLTV3

SLTV3

Beskrivelse: Flapdisc SLTV3 fra den tyske producent LUKAS, er en spændende videreudvikling af den traditio- nelle flapdisc. Den patenterede lamelform gør at man under slibningen, kan se det punkt man bearbejder. Dette betyder at man ikke får slebet for meget materiale af emnet.

See all
Cubitron II Skrå

Cubitron II Skrå

See all
Cubitron II Plan

Cubitron II Plan

See all