Skiver

Plane skæreskiver INOX

Plane skæreskiver INOX

Beskrivelse: Rapoflex INOX-skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, som er fri for jern, svovl og klor, Fe- S- Cl < 0,1%. Dette betyder at skiverne, ved skæring i rustfrit stål, ikke efterlader rustdannende partikler. Skiverne fåes i 2 forskellige hårdheder, hvor kvalitet B304F2, er den hårdeste. Skiverne er plane (T41), hvilket betyder at skiven er helt tæt på vinkelsliberen.

See all
Forsatte skæreskive INOX

Forsatte skæreskive INOX

Beskrivelse: Rapoflex INOX-skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, som er fri for jern, svovl og klor, Fe- S- Cl < 0,1%. Dette betyder at skiverne, ved skæring i rustfrit stål, ikke efterlader rustdannende partikler. Skiverne er forsatte (T42), hvilket betyder at skivens kant er lidt forskudt i forhold til vinkelsliberen.

See all
Plane skæreskiver jern

Plane skæreskiver jern

Beskrivelse: Rapoflex skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, specielt beregnet til skæring i stål. Skiverne er plane (T41), hvilket betyder at skiven er helt tæt på vinkelsliberen/Afkorteren.

See all
Forsatte skæreskiver jern

Forsatte skæreskiver jern

Beskrivelse: Rapoflex skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, specielt beregnet til skæring i stål. Skiverne er plane (T42), hvilket betyder at skivens kant er forskudt i forhold til vinkelsliberen.

See all
Plane skæreskiver ALU

Plane skæreskiver ALU

Beskrivelse: Rapoflex ALU-skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, som er fri for jern, svovl og klor, Fe- S- Cl < 0,1%. Dette betyder at skiverne, ved skæring i aluminium ikke efterlader rustdannende partikler. Skiverne er plane (T41), hvilket betyder at skiven er helt tæt på vinkelsliberen.

See all
Forsatte skæreskiver ALU

Forsatte skæreskiver ALU

Beskrivelse: Rapoflex ALU-skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, som er fri for jern, svovl og klor, Fe- S- Cl < 0,1%. Dette betyder at skiverne, ved skæring i aluminium ikke efterlader rustdannende partikler. Skiverne er forsatte (T42), hvilket betyder at skivens kant er lidt forskudt i forhold til vinkelsliberen.

See all
Plane skæreskiver sten

Plane skæreskiver sten

Beskrivelse: Skiver til skæring i sten kan være enten diamant eller bakelitbundne. Rapoflex skæreskiver er vævsarmerede bakelitbundne skiver, specielt beregnet til skæring i sten. Skiverne er plane (T41), hvilket betyder at skiven er helt tæt på vinkelsliberen.

See all